Kérjük a böngészőjében engedélyezze a JavaScript használatát!

Bemutatkozás

Cégünk az Arm Street Food HungaryKft. prémium örmény élelmiszerek importjával, kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik.
Fő célunk azörmény hegyvidék minőségi termékeinek bemutatása Magyarország számára, melyek javítják az életminőséget.

Jelenlegi portfóliónk Örményország 1958 óta működő legnagyobb vezető élelmiszeripari vállalat az Artashat Cannery OJSC : Artfood, Janarat, Like A Chef és SunnyAmare márkái.
Különböző zöldség- és gyümölcskészítmények. Lekvárok, dzsemek, kompótok, szószok, savanyúságok, valamint különféle frissen préselt gyümölcslevek.

Ökológiai tiszta termékeik, mesterséges színezékektől, ízesítőktől és tartósítószerektől mentesek.
Az Ararát-hegy völgyében termesztett kiváló minőségű természetes alapanyagaiból készülnek, amelyek toxikus vegyi anyagoktól mentesek. A kivételes aromájú gyümölcsök és zöldségek minőségnek titka, a napsütötte hegyvidéknek köszönhetően magas ultraibolya sugárzás, valamint a termesztéshez a hegy forrásvizeit használják és a munka legnagyobb részét kézzel végzik, szigorúan betartva az összes egészségügyi és higiéniai előírást.

A vállalat FSSC22000 élelmiszer-biztonsági rendszertanúsítással rendelkezik. A termékeket speciális technológiával dolgozzák fel, nemzetközi szabványoknak megfelelő csomagolásban szállítják és 23 országba exportálják. Laboratóriumuk megkapta az állami akkreditációt. Egyedi,modern mérőműszerekkel, eszközökkel felszereltek, amelyek lehetővé teszik az alapanyagok és a késztermékek feldolgozás előtti- és utáni gyors elemzését.